Tocanita cu pui, ciuperci, pastai si cartofi

de InLumeaMea in Pui, 10 Ian 2013 | 6388 vizualizari

 

Simpla si gustoasa... Sotul o adora... si cu cat pui mai multe legume cu atat iese mai buna :)

 

INGREDIENTE

  • 5-6 copanele de pui
  • 2 cepe
  • 3-4 cartofi
  • 1 conserva pastai
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 conserva rosii in sor (cubulete nu intregi)
  • ulei
  • sare, piper si delicat (dupa gust)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu pui, ciuperci, pastai si cartofi:

Mai intai calim ceapa impreuna cu ciupercile si pastaile. Dupa care stingem cu o cana de apa si lasam sa fiarba bine. Carnea o spalam si o prajim intr-o tigaie separat. O punem apoi peste legume si adaugam apa cat sa cuprinda. Cartofii taiati cubulete ii adaugam cam cu 15-20 minute inainte sa oprim focul pentru a nu se zdrobi. Spre sfarsit adaugam si conserva de rosii in bulion, potrivim de sare, piper si delicat si oprim focul. 

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pui, ciuperci, pastai si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei cu piept de pui